Ontspan in ons Zwembad in Gorinchem

Welkom bij Van der Valk Hotel Gorinchem! Bij ons is de toegang tot het zwembad inbegrepen bij alle kamertypen*. Als gast van ons hotel kunt u na het inchecken genieten van ons zwembad. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of een actieve zwemsessie, ons zwembad in Gorinchem voldoet aan al uw wensen.

Vergeet niet dat badkleding verplicht is in ons zwembad, dus zorg ervoor dat u uw zwembroek of bikini meeneemt! Voor families biedt ons zwembad in Gorinchem een veilige en plezierige ervaring. Kinderen zijn van harte welkom om te genieten van het water, mits ze onder begeleiding zijn van een volwassene van minimaal 18 jaar oud.

Sauna en Turks Stoombad

Naast het binnenzwembad is er in deze ruimte een Finse sauna en een Turks stoombad. We nodigen u uit om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. De sauna, met temperaturen tussen 65 en 90 graden en een luchtvochtigheid van ongeveer 10%, helpt bij het verhogen van uw natuurlijke weerstand en ontspant uw spieren. Het Turks stoombad daarentegen biedt een warmte van 43 tot 49 graden met een luchtvochtigheid van 100%, perfect voor een diepe huidreiniging en ontspanning.

Openingstijden wellnessruimte Gorinchem

Ons zwembad is dagelijks geopend van 8:00 tot 22:00 uur.

Huisregels

Klik hier voor de huisregels.

*Het zwembad, Turks stoombad en sauna zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.