Ontspannen in onze spa!

Locatie

De Weleda City Spa Gorinchem is gevestigd op de 2e verdieping in Van der Valk hotel Gorinchem. Een unieke plek waar je heerlijk tot rust komt zodra je binnenstapt voor een massage of gezichtsbehandeling. Ons team is speciaal getraind en kijkt samen met jou waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Behandelingen

Bij al onze behandelingen gebruiken wij 100% natuurlijke Weleda-producten. De oliën waarmee we masseren hebben een basis van pure plantenoliën en geuren zijn afkomstig van 100% natuurlijke etherische oliën.

Zo zijn ook onze behandelingen ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Dit zie je terug in de massageritmes en -rituelen, die enerzijds door de aard van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen.

Onze behandelingen bouwen stress af en brengen je weer in balans. Na afloop voel je je als herboren. Dus kom genieten in de Weleda City Spa!

 

Openingstijden:

Maandag & dinsdag: 14.00 – 21.00 uur
Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 21.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

 

Boek direct jouw behandeling!

 

Het boeken van een behandeling kan ook via de receptie van het hotel. Mail naar info@gorinchem.valk.com of bel naar 0183-799999