Ontspannen in onze spa!

Work in progress - opening najaar 2023

In onze wellnessruimte komt onder andere een Weleda City Spa. Hieronder kunt u meer lezen over wat deze spa u te bieden heeft. 

Weleda City Spa

Op dit moment werken we hard aan de bouw van de Weleda City Spa in Van der Valk hotel Gorinchem. Een unieke plek waar u heerlijk tot rust komt. In deze duurzame salon worden binnenkort in een rustgevende omgeving massages en gezichtsbehandelingen gegeven met 100% natuurlijke Weleda-producten.

Onze behandelingen bouwen stress af en brengen u weer in balans. Na een behandeling voelt u zich als herboren. Komt u straks ook genieten in de Weleda City Spa?

Sauna

Onze wellnessruimte in het hotel is voorzien van een sauna waar u heerlijk kunt ontspannen. De warmte van de sauna helpt u uw natuurlijke weerstand te verhogen en uw spieren te laten ontspannen.

Mocht u nog meer behoeften hebben aan onstpanning, boek dan een massage bij onze Weleda City Spa of neem een duik in ons zwembad

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het zwembad als u niet bij ons komt overnachten.

Heeft u voor of na uw massage behoefte aan een duik in ons zwembad? Ons hotel heeft alles in huis voor een fijn verblijf.