Teambuilding in het Lingebos – Bootcamp bij Van der Valk Gorinchem

Wilt u uw collega's op een sportieve manier beter leren kennen en samen een leuke en uitdagende tijd beleven? Dan is onze teambuilding bootcamp in het Linge Bos perfect voor u! Deze intensieve en plezierige workshop van één uur is ontworpen om elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau uit te dagen. Perfect bereikbaar met de fiets of auto, het Linge Bos biedt een prachtige locatie voor deze activiteit.

De bootcamp begint met een ontvangst en een lekkere lunch bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Na de lunch geeft onze host een introductie van de bootcamp. Vervolgens verplaatst de groep zich naar het nabijgelegen Linge Bos, waar de bootcamp plaatsvindt. Gedurende de bootcamp zullen de deelnemers verschillende oefeningen en uitdagingen aangaan, wat niet alleen de fysieke fitheid bevordert, maar ook de teamgeest versterkt.

Tarieven

€49,50 per persoon

Reserveren 

Maak uw volgende teambuildingdag onvergetelijk met de bootcamp in het Linge Bos. Boek vandaag nog en beleef een dag vol sportieve uitdagingen, teamwork en plezier bij Van der Valk Gorinchem. Ideaal voor bedrijven die hun teamgeest willen versterken en collega's op een andere manier willen leren kennen.

Reserveren

Voorwaarden 

  • Te reserveren vanaf 20 personen
  • Alleen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • Enkel te reserveren in combinatie met lunchbuffet