Over ons

Wie zijn we?


"Een thuis weg van huis"

Van der Valk Hotel Gorinchem staat voor nieuwerwetse gastvrijheid. Dit betekent concreet dat we alles op alles zetten om onze gasten én ons team het beste te bieden. Een compleet aanbod aan faciliteiten en diensten mét dat beetje extra, waarbij gasten de deur niet meer uit hoeven. We willen een huiselijke (werk)omgeving creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

General Manager

Mijn naam is Carlijn van der Valk en ik ben de General Manager van Van der Valk Hotel Gorinchem. Met trots run ik deze nieuwe Van der Valk vestiging, wat een geweldig mooie uitdaging met zich meebrengt.

Het team

We hebben inmiddels een dolenthousiast topteam samengesteld. Samen kunnen we niet wachten om aan de slag te gaan in een gloednieuwe zaak en de gasten in de watten te leggen. Alhoewel we al een aardig compleet team hebben gevormd, zijn we altijd opzoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons gezellige team komen versterken.

Groen hotel
Verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn dan ook niet voor niets het meest duurzame hotel binnen onze groep, en daar zijn we trots op.  

Ons hotel is volledig gasloos. Daarvoor in de plaats maken wij gebruik van warmtepompen. Ook zonnepanelen, warmtekrachtkoppeling en koude- en warmteopslag mogen uiteraard niet ontbreken. We hebben zelfs een eigen BioTransformer waarin het bioafval wat we produceren wordt verwerkt. We filteren de output zodat je groen methaan overhoudt om te verwarmen, te koken of te transformeren naar elektriciteit voor direct en duurzaam gebruik. Op dit moment is ons hotel nog in aanbouw en zijn wij nog niet in het bezit van dit keurmerk, maar bij oplevering van het gebouw gaan we voor het Green Key keurmerk (GOUD). 

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om als gast ook ‘groen’ te kiezen. Hierbij stimuleren wij bijvoorbeeld gasten die langer dan één nacht verblijven, tussentijdse kamerschoonmaak over te slaan om water en energie te besparen.

We voeren ons groene hart door tot in de details. Denk aan minder papier gebruik, duurzame menukaarten en minder plastic verpakkingen.

We verwelkomen u graag

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwerwetse gastvrijheid? We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen en kennis te laten maken met ons gloednieuwe hotel en onze Restaurants LoeV en Stein.