Dagje weg met kinderen

Zijn jullie op zoek naar de leukste uitjes voor het hele gezin? In de omgeving van Gorinchem is genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het sprookjesachtige Slot Loevestein, ga even lekker zwemmen in het tropische Caribabad of duik in de avontuurlijke wereld van de piraten bij Piratenland. Lees hier meer over de leukste uitjes met kinderen in en rondom Gorinchem.

De leukste uitjes met het gezin in Gorinchem
Een dag naar Slot Loevestein is het ideale uitje voor het hele gezin. In en rondom het immense slot is namelijk van alles te beleven. Help met het aansteken van het kanon, kijk mee hoe wapens werken, ontsnap zelf uit de boekenkist of ga klimmen en klauteren op een van de geheime speelplaatsen. Met een eigen sleutel ontdekken de kinderen alles over de spannende verhalen van het slot en zorgen ze ervoor dat de vesting niet onder water komt te staan. Succes! Kunnen jullie geen genoeg krijgen van avontuurlijke kastelen of forten? Dan is een bezoekje aan het avontuurlijke GeoFort in Asperen of het spannende Fort Vuren (vlakbij Gorinchem) ook een echte aanrader.

Bij Piratenland in Gorinchem glijden, klimmen, duiken, springen en rijden kinderen zich een weg door het avontuurlijke Piratenland. Terwijl de kinderen door het piratenschip heen klimmen, een duik nemen in de grote ballenbak of racen op de piratenracebaan genieten de ouders van een heerlijk kopje koffie. Ook aan de allerkleinste piraten is gedacht met een speciale peuterhoek. Een dagje piratenland is het ideale uitje voor kinderen van alle leeftijden.

Zin in een dagje vol spetterplezier met het hele gezin in de buurt van Gorinchem? Dan mag een bezoek aan het tropische Caribabad in Gorinchem niet ontbreken. In dit tropische zwembad vol spannende glijbanen, waterfonteinen en ontspannende bubbelbaden vermaken jong en oud zich in het water. Het ideale uitje voor alle leeftijden.

Activiteiten voor jong en oud
Naast het bruisende Gorinchem, zijn er in de omgeving van Van der Valk Gorinchem nog veel meer activiteiten voor jong en oud te vinden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Een tocht door het kindvriendelijke Nijntje Museum in Utrecht? Of een wandeling over het spannende kabouter pad in Breda? De omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem leent zich perfect voor een leuke activiteit met het hele gezin.

Na een geslaagd dagje met het hele gezin komt u weer helemaal tot rust bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Speciaal voor families met kinderen heeft het hotel verschillende familie suites zodat u samen met het gezin op één kamer kunt slapen. Geniet van een lekker diner (met speciale kinderkaart) in ons à la carte restaurant LoeV, breng een bezoekje aan onze bioscoop of neem een duik in ons zwembad.