Dagje weg met kinderen

Zijn jullie op zoek naar de leukste uitjes voor het hele gezin? In de omgeving van Gorinchem is genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het sprookjesachtige Slot Loevestein, ga even lekker zwemmen in het tropische Caribabad of ontdek de boerderijpret bij Avonturenboerderij Molenwaard. Lees hier meer over de leukste uitjes met kinderen in en rondom Gorinchem.

De leukste uitjes met het gezin in Gorinchem
Een dag naar Slot Loevestein is het ideale uitje voor het hele gezin. In en rondom het immense slot is namelijk van alles te beleven. Help met het aansteken van het kanon, kijk mee hoe wapens werken, ontsnap zelf uit de boekenkist of ga klimmen en klauteren op een van de geheime speelplaatsen. Met een eigen sleutel ontdekken de kinderen alles over de spannende verhalen van het slot en zorgen ze ervoor dat de vesting niet onder water komt te staan. Succes! Kunnen jullie geen genoeg krijgen van avontuurlijke kastelen of forten? Dan is een bezoekje aan het avontuurlijke GeoFort in Asperen of het spannende Fort Vuren (vlakbij Gorinchem) ook een echte aanrader.

Beleef een dag vol plezier en avontuur bij Avonturenboerderij Molenwaard, waar kinderen spelenderwijs het boerenleven ontdekken. Ontmoet allerlei boerderijdieren, neem deel aan educatieve activiteiten en geniet van leuke shows. Avonturenboerderij Molenwaard biedt een unieke combinatie van spelen, leren en ontdekken, perfect voor een onvergetelijke dag uit met de familie.

Zin in een dagje vol spetterplezier met het hele gezin in de buurt van Gorinchem? Dan mag een bezoek aan het tropische Caribabad in Gorinchem niet ontbreken. In dit tropische zwembad vol spannende glijbanen, waterfonteinen en ontspannende bubbelbaden vermaken jong en oud zich in het water. Het ideale uitje voor alle leeftijden.

Activiteiten voor jong en oud
Naast het bruisende Gorinchem, zijn er in de omgeving van Van der Valk Gorinchem nog veel meer activiteiten voor jong en oud te vinden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Een tocht door het kindvriendelijke Nijntje Museum in Utrecht? Of een wandeling over het spannende kabouter pad in Breda? De omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem leent zich perfect voor een leuke activiteit met het hele gezin. 

Daarnaast is onze Vue Bioscoop geopend en kan een leuke familiefilm natuurlijk niet ontbreken!

Na een geslaagd dagje met het hele gezin komt u weer helemaal tot rust bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Speciaal voor families met kinderen heeft het hotel verschillende familie suites, zodat u samen met het gezin op één kamer kunt slapen. Geniet van een lekker diner (met speciale kinderkaart) in ons à la carte restaurant LoeV.