HUUR EEN FIETS

Ontdek de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem en huur een fiets! Ons hotel ligt in een prachtige omgeving waarbij er groene natuurgebieden zijn en mooie rivieren om langs te fietsen. Bij de receptie kunt u vragen naar verschillende mooie fietsroutes. Het huren van een fiets is enkel mogelijk wanneer u ook een kamerreservering heeft bij Van der Valk Hotel Gorinchem.

Going electric!

Wij bieden ook hoogwaardige elektrische fietsen aan in onze fietsverhuur. Met deze elektrische fietsen kunt u sneller op uw bestemming zijn of net iets sneller een rondje Gorinchem fietsen. Daarnaast kunt u vanuit ons hotel verschillende knooppuntenroutes verkennen en de omgeving ontdekken. U kunt zelf de fietsroutes samenstellen of de voorgestelde routes volgen.

Kosten
Fiets (met versnellingen) €19.50 per dag per fiets (enkel dames fietsen beschikbaar)
E-bike €29.50 per dag per e-bike (enkel dames fietsen)
Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan contact op met onze receptie.

Fietsenstalling

Wilt u graag uw eigen fiets meenemen naar Van der Valk Hotel Gorinchem? Maak kosteloos gebruik van onze afgesloten fietsenstalling. Ook voor uw eigen meegebrachte (elektrische) fietsen is er plek zodat ook deze fietsen tijdens uw verblijf droog en veilig staan. U kunt de fietsenstaling openen met uw kamerpas. U kunt de accu opladen in de aanwezige stopcontacten. 

Fietsroutes

Wilt u de omgeving ontdekken maar heeft u nog geen idee waar u heen kunt? Download onze gratis Backyard.app en ontdek de leukste en mooiste fietsroutes in en rond Gorinchem.

Backyard fiets-app