HUUR EEN FIETS

Ontdek de omgeving van Hotel Gorinchem en huur een fiets! Van der Valk hotel Gorinchem ligt in een prachtige omgeving waarbij er prachtige natuurgebieden zijn maar ook mooie rivieren om langs op te trekken. Bij de receptie kunt u vragen naar verschillende mooie fietsroutes. Het huren van een fiets is enkel mogelijk wanneer u ook een kamerreservering heeft bij Van der Valk Hotel Gorinchem.

Going electric!

Wij bieden in onze fietsverhuur ook diverse elektrische fietsen aan van hoge kwaliteit. Met deze elektrische fietsen kunt u sneller op de plaats van bestemming zijn of om net iets sneller een rondje Gorinchem te fietsen. Daarnaast kunt u allerlei knooppuntenroutes afleggen vanuit ons hotel en de omgeving verkennen. U kunt de fietsroutes zelf samenstellen of de suggesties volgen.

Kosten

Fiets (met versnellingen) €19.50 per dag per fiets (enkel dames fietsen beschikbaar)
E-bike €29.50 per dag per e-bike (enkel dames fietsen)
Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan contact op met onze receptie.

Fietsenstalling

Wilt u graag uw eigen fiets meenemen naar Van der Valk Hotel Gorinchem? Maak kosteloos gebruik van onze afgesloten fietsenstalling. Ook voor uw eigen meegebrachte (elektrische) fietsen is er plek zodat ook deze fietsen tijdens uw verblijf droog en veilig staan. U kunt de accu opladen in de aanwezige stopcontacten. 

 

Fietsroutes

Wilt u de omgeving ontdekken maar heeft u nog geen idee waar u heen kunt? Download onze gratis valk.bike app en ontdek de leukste en mooiste fietsroutes in en rond Gorinchem.

Download de app