Vroege Toekan Weken bij Van der Valk Gorinchem

Ontdek de Vroege Toekan Weken bij Van der Valk! De “Vroege Toekan Weken” is de grootste hotelaanbieding bij Van der Valk, die 5 keer per jaar voor twee weken plaatsvindt. Dit betekend 2 weken lang extra veel korting op een verblijf. De deal bestaat uit één of meerdere heerlijke overnachting(en) in een van onze hotelkamers. Altijd inclusief een heerlijk Van der Valk ontbijt bij alle deelnemende hotels. Met deze exclusieve aanbieding geven wij u de kans om vooruit te boeken tegen een zeer gereduceerd tarief. Deze vroegboekkorting start al met 35% en kan oplopen tot 50%. De prijzen variëren per hotel en zijn afhankelijk van het kamertype en de beschikbaarheid die het hotel heeft.

Heeft u een Valk Loyal account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt met een Valk account. Bekijk de actievoorwaarden. Er zijn maar een beperkt aantal kamers beschikbaar!

Bekijk de deal (momenteel niet boekbaar)

Wat zijn de voordelen van de Vroege Toekan Weken?

✓ Hoge korting: Door de vroegboekkorting van minimaal 35% kunt u aanzienlijk besparen op uw verblijf in één van onze hotels.

✓ Ruime keuze: Met de Vroege Toekan Weken kunt u ver vooruit plannen. U heeft de mogelijkheid om uit verschillende data en hotels te kiezen, die aan uw wensen voldoen!

✓ Inclusief ontbijt: Elk verblijf tijdens Vroege Toekan Weken is inclusief een heerlijk ontbijt. Begin uw dag goed met een uitgebreid ontbijt(buffet), zodat u vol energie de omgeving kunt verkennen of aan uw dagelijkse activiteiten kunt beginnen.

✓ Korting in de Valk Store: Naast alle Van der Valk Hotels doet ook onze Valk Store mee aan de Vroege Toekan Weken. Ontdek hier onder andere een scala aan hoogwaardige bedden, boxsprings, dekbedden, hoofdkussens, badtextiel en nog veel meer. Neem een kijkje in onze Valk Store voor de specifieke voorwaarden van deze aanbieding.