The Dutch Members

Welkom bij Van der Valk Gorinchem

Verrijk uw golfervaring met een verblijf bij Van der Valk Hotel Gorinchem, het meest duurzame Van der Valk Hotel. Gelegen op slechts vijf minuten van Golfbaan The Dutch, bieden wij u een warm welkom in ons hotel. Na een dag golfen kunt u bij ons genieten van een comfortabele overnachting, een smaakvol diner en ultieme ontspanning. Ervaar onze exclusieve The Dutch suite en The Green suite, ontworpen door Colin Montgomerie, voor een onvergetelijk verblijf.

Beleef de perfecte combinatie van luxe en gastvrijheid bij Van der Valk Hotel Gorinchem en bekijk onderstaande arrangement om uw golfervaring compleet te maken.

Kom volledig tot rust in één van onze comfortabele hotelkamers. Ervaar een zorgeloos verblijf bij Van der Valk Hotel Gorinchem, waar uw comfort onze hoogste prioriteit heeft. 

Ontdek het ultieme koppelarrangement bij Van der Valk Hotel Gorinchem: The Dutch Arrangement. Geniet van een comfortabele overnachting in een Deluxe King Kamer of kies voor de exclusiviteit van The Dutch Suite of The Green Suite. In de kamer ligt een speciaal geschenk voor u klaar. Terwijl u of uw partner geniet van een dag golfen, kan de ander zich volledig ontspannen in onze wellness met zwembad, sauna en Turks stoombad.

Tijdens uw verblijf bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Neem een verfrissende duik in het zwembad, ontspan in de wellness of sport in onze fitness. Voor een culinaire ervaring kunt u terecht in één van onze restaurants.

Gastvrijheid van het hoogste niveau

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem streven we naar gastvrijheid van het hoogste niveau. Voor ons betekent dit meer dan alleen het bieden van een warm welkom. Het is een belofte om elke gast een onvergetelijk verblijf te bieden. Dat doen we verrassend vanzelfsprekend.

Met onze handige Guestapp kunt u voorafgaand aan uw verblijf online inchecken, dat versneld het proces bij de incheckbalie. Daarnaast biedt onze Guestapp ook de mogelijkheid om een tafel te reserveren in één van onze restaurants of één van de andere faciliteiten te boeken. Zo heeft u alles binnen handbereik.