Moederdagbrunch 2024

Laat uw moeder zich de koningin van de dag voelen met onze speciale Moederdagbrunch in Restaurant LoeV. Deze zondag, van 12:30 tot 15:00 uur, draait volledig om haar. Wij nodigen u uit voor een onvergetelijke brunchervaring, waarbij samenzijn met het gezin en genieten van culinaire heerlijkheden centraal staan.

Met onze Live Cooking Moederdagbrunch kunt u genieten van diverse gerechten die live voor u worden bereid. Daarnaast presenteren wij u een scala aan koude en warme gerechten gebasseerd op vis-, vlees-, en vegetarische opties. Ook mag het niet ontbreken aan salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg.

Om de ervaring compleet te maken, zijn koffie, thee, zuivel, diverse vruchtensappen, frisdranken, tapbieren en huiswijnen inbegrepen. En als kers op de taart wacht u een uitgebreid dessertbuffet met diverse soorten zoete lekkernijen.

Voor onze jongste Valk gasten is er Slot Lievestijn, waar ze kunnen genieten van een film en creatief kunnen zijn met kleuractiviteiten. Dit maakt onze Moederdagbrunch een vreugdevolle ervaring voor het hele gezin!

Tarieven en reserveren

Volwassenen: €62,50
Kinderen (4 tot 12 jaar): €32,50
Kinderen (0 tot 4 jaar): gratis

Tijdens onze Moederdagbrunch wordt u volledig ontzorgd en kunt u vollop genieten van deze speciale gelegenheid. Reserveer nu uw plek en maak van deze Moederdag een onvergetelijke dag.

Reserveer uw tafel

Tijdens feestdagen werken wij met een vooruitbetaling. 

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.