Live Cooking Kerstbuffet

Laat de betovering van Kerstmis tot leven komen met ons sprankelende Live Cooking Buffet, een onvergetelijke ervaring vol heerlijke gerechten en feestelijke ambiance.

Live Cooking Kerstbuffet bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Laat onze chefs u verwennen met een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten, bereid recht voor uw ogen. Geniet van traditionele favorieten en verrukkelijke kerstspecialiteiten.

  • Live Cooking Kerstbuffet
  • Binnenlands gedistilleerd drankenarrangement
  • Verblijfsduur van 3 uur
  • Restaurant LoeV of in de break-out

Gezelschap

Dit kerstbuffet is de ideale keuze voor grotere gezelschappen. Een fantastische gelegenheid om samen te komen in een sfeervolle setting. Dit arrangement is boekbaar vanaf 60 personen.

Prijs

Voor slechts €74.50 per persoon kunt u drie uur lang genieten van ons Live Cooking buffet, inclusief een scala aan dranken om uw feest compleet te maken. 

Extra's

Voor een exclusieve ervaring kunt u de zaal ook volledig afhuren voor een toeslag van €350, waardoor u en uw gasten in alle privacy kunnen genieten van deze bijzondere kerstviering.

Reserveer uw kerstbuffet

Maak van uw kerstviering een onvergetelijke gebeurtenis en reserveer ons heerlijke Live Cooking buffet. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een feestelijke tijd te beleven!

Vraag uw offerte aan