Chef's Christmas Special

Laat de kerstmagie tot leven komen met onze Chef's Christmas Special, een exclusieve kerstervaring die uw smaakpapillen zal betoveren. 

Chef's Christmas Special bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Geniet van een feestelijk 7-gangenmenu en laat u verwennen met verrukkelijke gerechten en heerlijke smaken. Bij ontvangst worden u en uw gezelschap verwelkomd met een drankje en een amuse om de avond feestelijk te starten. Gedurende de avond geniet u van 7 gerechten en een drankenarrangement. 

  • 7-gangen diner op basis van een vooraf samengestelde selectie
  • Welkomstdrankje en amuse bij ontvangst
  • Binnenlands gedistilleerd drankenarrangement
  • Verblijfsduur van 3 uur

Gezelschap

De Chef's Christmas Special is perfect voor groepen vanaf 15 personen, met een maximum van 200 personen. U wordt verwacht in onze sfeervolle sportsbar, gezellige break-out room of een van onze zalen, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

Prijs

Voor de prijs van €80,- per persoon geniet u van een 3 uur durende culinaire reis, inclusief een  drankenarrangement met binnenlands gedestilleerde dranken.

Extra's

Wilt u exclusief gebruik maken van onze gezellige sportsbar of de comfortabele break-out voor uw gezelschap? Voor een meerprijs boekt u een exclusieve ruimte, waar u ongestoord kunt genieten van uw Chef's Christmas Special.

Reserveer onze Chef's Special

Verzeker uzelf van een onvergetelijke kerstviering en reserveer uw Chef's Christmas Special. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een feestelijke tijd te beleven!

Vraag uw offerte aan