Wasservice Van der Valk Gorinchem

 

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem maken we uw verblijf graag comfortabel met onze handige wasservice, beschikbaar op aanvraag tijdens weekdagen. Scan simpelweg de QR-code in uw kamer, vul het formulier in, stop uw wasgoed in de waszak en zet deze voor 9 uur 's ochtends buiten uw kamerdeur. Wij zorgen ervoor dat uw items binnen 48 uur schoon en fris zijn, klaar om opgehaald te worden bij de receptie.

Hoewel we geen directe stomerijservice bieden, staat ons receptieteam klaar om u te assisteren en indien nodig te verwijzen naar een kwalitatieve externe stomerij. Voor extra gemak of vragen kunt u altijd de receptie bellen. We zijn hier om te helpen!

Voorwaarden

Indien wij kledingstukken niet geschikt achten voor wassen met een wasdroogcombinatie houden wij het recht voor om het betreffende kledingstuk ongewassen aan u te retourneren. De prijzen zijn inclusief B.T.W. Van der Valk Hotel Gorinchem aanvaardt geen aansprakelijkheid voor zoekgeraakte of beschadigde kledingstukken. Het gebruik van deze service is op eigen risico.