Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen

Met één van onze geselecteerde deals boekt u een heerlijke verblijf in ons hotel met de beste prijs, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Onze deals wisselen per periode dus wacht niet te lang met boeken! Ontdek tijdens uw verblijf de prachtige omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem en ga eropuit. Bezoek de mooiste vestingstad van 2021 of onderneem de leukste gezinsuitjes.

3-daags arrangement

3=2 arrangement

Geniet voordelig van 3 nachten in één van onze comfort kamers inclusief dagelijks ontbijtbuffet voor de prijs van 2 nachten! Ga er een gezellig weekendje op uit naar de mooie vestingstad en ontdek alle faciliteiten van het hotel, zoals de spa of de bioscoop, tijdens uw ontspannen verblijf.

Vanaf
€ 155,00
p.p.

Weekenddeal

Zondagsspecial

Geniet ultiem van de zondag bij Van der Valk Hotel Gorinchem! Verblijf in onze luxe comfort kamers en de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ga eropuit in de omgeving op de fiets of bezoek gezellige steden als Gorinchem, Rotterdam of Breda.

Vanaf
€ 56,50
p.p.

Seizoensdeal

Zomerdeal

Verblijf voordelig bij Van der Valk Hotel Gorinchem deze zomer met onze fantastische zomerdeal, inlcusief ontbijt! Met alle faciliteiten onder 1 dak is het goed vertoeven in het hotel. Met een centrale ligging bent u ook zo in grote steden als Breda of Rotterdam.

Vanaf
€ 49,50
p.p.p.n.