Suppen op De Linge bij Van der Valk Gorinchem

Ontdek de prachtige waterrijke omgeving van De Linge op een actieve manier met suppen! Van der Valk Hotel Gorinchem biedt u de mogelijkheid om stand-up paddleboards (sup's) te huren en een ontspannen dag op het water te beleven. Deze activiteit is perfect voor zowel volwassenen als kinderen, en biedt een geweldige manier om de natuur van dichtbij te ervaren.

Suppen, of stand-up paddling, is een fantastische manier om actief te ontspannen. Terwijl u op het board staat en uzelf met een peddel voortbeweegt, kunt u genieten van de natuurrijke omgeving van de Linge en het natuurgebied Het Lingelandschap. Onderweg spot u wellicht prachtige vogels zoals ijsvogels en watervogels, en misschien zelfs reeën. Voor kinderen zijn er speciale kindersup's beschikbaar, zodat het hele gezin mee kan doen aan dit avontuur.

Tarieven

  Volwassenen Kids
1 uur €15 €12,50
2 uur €25 €22,50
3 uur €35 €32,50
4 uur €45 €40

Reserveren 

Maak uw verblijf bij Van der Valk Hotel Gorinchem compleet met een actieve en ontspannende dag suppen op De Linge. Huur een sup met vrienden of familie en geniet van de prachtige natuur en het rustgevende water. Boek vandaag nog en beleef een onvergetelijke ervaring op het water!

Reserveren

Voorwaarden

  • Speciale kindersup's zijn beschikbaar.
  • Te reserveren voor minimaal 1 uur.
  • Suppen is beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen.