Rondleiding op Slot Loevestein bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Stap terug in de tijd en ontdek de rijke geschiedenis van Slot Loevestein met een boeiende rondleiding. Van der Valk Hotel Gorinchem biedt u de mogelijkheid om meer te leren over de beroemde Hugo de Groot en de middeleeuwse bewoners van het kasteel. Deze unieke ervaring is perfect voor een gezinsuitje, een dag met vrienden of een educatieve activiteit met collega's.

Tijdens de rondleiding vertelt een ervaren museumgids u alles over Hugo de Groot, zijn ontsnapping uit de boekenkist en zijn invloed op het internationaal recht. U leert ook over het leven in de middeleeuwen en de historische hoogtepunten van Slot Loevestein. De rondleidingen duren ongeveer een uur en geven u een diepgaand inzicht in de fascinerende geschiedenis van deze iconische locatie. Elke rondleiding eindigt met de mogelijkheid om zelf rond te kijken in het kasteel en de omgeving, met een gemiddelde verblijfsduur van 1,5 tot 2 uur.

Tarieven

€20,50 per persoon, inclusief entree.
€32,50 per persoon, inclusief entree en ontvangst met koffie/thee en gebak.

Boekingskosten €45,00 per reservering. 

Reserveren 

Verken de historische schatten van Slot Loevestein met een rondleiding geboekt via Van der Valk Hotel Gorinchem. Leer meer over de middeleeuwse bewoners en de invloedrijke Hugo de Groot. Boek vandaag nog en maak uw uitje compleet met een educatieve en boeiende ervaring.

Vraag uw offerte aan

Voorwaarden 

  • Te reserveren vanaf 8 personen met een eigen gids.
  • Reserveren op basis van beschikbaarheid, 7 dagen per week boekbaar tussen 10.00 en 17.00 uur.
  • Voor een avondrondleiding geldt een toeslag van €30 per gids (1 gids begeleidt maximaal 15 personen).
  • Dienstregeling Riveer: in juli en augustus vaart Riveer dagelijks rechtstreeks naar Loevestein; van 1 mei t/m 1 september alleen in de weekenden. Buiten deze periode raden we aan gebruik te maken van een Watertaxi (vooraf reserveren vereist).