Nachtje weg in Gorinchem

Ga gezellig samen met uw partner, gezin of vrienden een nachtje weg in Gorinchem! Ontdek de prachtige natuurrijke omgeving van het hotel, ontdek de vele bezienswaardigheden in Gorinchem of bezoek een van de dichtbijgelegen bruisende steden zoals Rotterdam of ’s-Hertogenbosch.

Ontdek de omgeving

Ontdek tijdens uw nachtje weg de verschillende fiets- en wandelroutes. Bij de receptie kunt u (elektrische) fietsen huren en vragen naar verschillende mooie routes in de omgeving. Maak een prachtige wandeling in Nationaal Park De Biesbosch of huur een bootje en vaar heerlijk over de rivier De Linge. Houdt u meer van een cultureel uitje? Breng dan een bezoekje aan het Gorcums Museum, beklim de kerktoren of bekijk een van de korenmolens. De havenstad Rotterdam en het gezellige ’s-Hertogenbosch zijn ook zeer goed bereikbaar vanaf het hotel.

Geniet van alle faciliteiten

Geniet van alle luxe faciliteiten op de hotelkamer, in en rondom het hotel. Bezoek voor de ultieme ontspanning tijdens uw nachtje weg de Weleda City Spa, neem een heerlijke duik in het zwembad, of kijk uw favoriete film in bioscoop Vue! In het à la carte restaurant kunt u genieten van vers bereide seizoensgerechten. Of laat u verrassen door de gerechten die à la minute voor u worden bereid in het Live Cooking restaurant.

Na een actieve dag is het tijd om u terug te trekken op uw comfortabele en stijlvolle hotelkamer of suite. Plof neer op het heerlijke bed en geniet van een goede nachtrust, of kijk nog even uw favoriete Netflix film op de Smart TV.