Herfstactiviteiten

De bladeren vallen, de kleuren veranderen, met de laagstaande zon en het eerder donker worden; is het nu echt herfst! De perfecte tijd om eens te genieten van de omgeving en de prachtige seizoensveranderingen. Grijp de kans om er even tussenuit te gaan. Verken de omgeving door leuke activiteiten te plannen, of simpelweg gewoon te genieten en te struimen door de stad.

Wandelen

Klaar voor een herfstwandeling? Verken de prachtige omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem met het Waterlinie ommetje en ontdek de rijke geschiedenis van deze vestingstad. Wist u trouwens dat er ooit 17 molens op de wallen van deze historische vestigingsstad hebben gestaan? Ontdek dit alles na een goede herfstnacht en een stevig ontbijt!

Stadswandeling

Fietsen

Verken het prachtige Gorinchem op de fiets in deze herfstperiode. Ontdek de charmes van onze historische vestingstad terwijl u langs sfeervolle plekken fietst. Huur gemakkelijk een fiets of e-bike bij ons en geniet van de kleurrijke herfstlandschappen. Wij bieden diverse fietsroutes aan om uw rit nog boeiender te maken.

 Fietsroutes

Slot Loevestein

Deze herfst valt er genoeg te beleven op Slot Loevestein! Betreed de wereld van ridders tijdens een spannende Riddertoernooi, een spektakel voor jong en oud. Voor avontuurlijke zielen zijn er ook speurtochten en struintochten, waarbij de geheimen van Slot Loevestein ontrafeld worden. Of u nu zoekt naar geschiedenis, avontuur, of simpelweg plezier, Slot Loevestein staat garant voor een herfst vol vermaak!

Meer info

Kermis

Markeer 27 oktober in uw agenda, want dan komt de kermis weer tot leven! Mis dit geweldige evenement niet, het is absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen. Er is van alles te beleven en te genieten op deze feestelijke dag. Kom langs en laat u onderdompelen in de opwinding van de kermisattracties en de vrolijke sfeer.

Meer info