Dagje naar Rotterdam

Locatie

Dagje naar Rotterdam

Wist u dat Rotterdam slechts 36 km van Gorinchem ligt? Tijdens uw verblijf in Gorinchem is een dagje naar Rotterdam zeker de moeite waard. Deze stad staat bekend om zijn moderne skyline, unieke architectuur en als grootste havenstad van Europa. Ervaar de Rotterdamse mentaliteit en ontdek de hoogtepunten van de stad.

Ontdek de Rotterdamse Architectuur

Bewonder de bijzondere architectuur, zoals de Kubuswoningen van Piet Blom, de iconische Erasmusbrug (ook wel ‘de Zwaan’), het vernieuwde Centraal Station en de indrukwekkende Markthal. Vergeet niet de Euromast te bezoeken voor een 360º uitzicht over de stad op 185 meter hoogte. Voor een unieke ervaring kunt u de Splashtour doen met de amfibiebus, die zowel over water als land gaat.

Activiteiten voor Jong en Oud

Rotterdam biedt voor ieder wat wils. Bezoek Diergaarde Blijdorp, de oudste dierentuin van Nederland, en geniet van de diverse diersoorten en attracties zoals het Oceanium en de vlindertuin. Een rondvaart met de Pannenkoekenboot is ook een aanrader, waar u kunt genieten van een rondleiding door de stad en heerlijke Hollandse pannenkoeken terwijl de kinderen spelen in de ballenbak.

Kom tot Rust bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Na een dag vol indrukken in Rotterdam kunt u heerlijk tot rust komen bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Neem een duik in het zwembad, ontspan in de wellness, en sluit de dag af met een diner in één van onze restaurants.