Pubquiz bij Van der Valk Gorinchem

Wilt u uw hersenen laten kraken en tegelijkertijd genieten van een gezellige avond? Dan is onze twee uur durende pubquiz perfect voor u! Met de leukste onderwerpen zoals films, muziek, sport, geschiedenis, mastermind en algemene vragen, gecombineerd met grappige geluids-, video- en filmfragmenten, is dit de ultieme uitdaging. Tijdens de quiz kunt u genieten van heerlijke dranken en warme snacks met ons borrelarrangement. De perfecte mix van gezelligheid en teamwork. We dagen u uit! Wie gaat er naar huis met de ere trofee?

Tarieven 

Meedoen aan deze leuke activiteit? Beantwoord de vragen terwijl u geniet van ons borrelarrangement voor €45,50 per persoon.

Wilt u liever optimaal genieten van een avondje uit? Kies dan voor ons Chef's Choice arrangement, waarbij u niet alleen kunt meedoen aan de quiz, maar ook kunt genieten van een 7-gangen menu en onbeperkte drankjes (binnenlands gedistilleerd). Uw eerste twee gerechten uit het menu worden tijdens de quiz geserveerd. Dit alles voor slechts €94,50 per persoon.

Reserveren 

Klaar om de uitdaging aan te gaan en te strijden voor de ere trofee? Boek uw pubquiz bij Van der Valk Gorinchem en beleef een avond vol plezier, competitie en heerlijk eten. Perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega's.

Reserveren

Voorwaarden

  • Te reserveren vanaf 20 personen, u strijdt in teams van 4 personen tegen elkaar.
  • Enkel te reserveren in combinatie met lunch of diner.