Terug naar de riddertijd bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ga terug naar de middeleeuwen met de outdoor workshops bij Slot Loevestein. Perfect voor een uitje met het gezin, vrienden of collega's, deze workshops bieden een unieke combinatie van historische ambiance en actieve deelname. Of u nu even de benen wilt strekken tijdens een meeting of een volledige dag wilt genieten van de buitenlucht, Slot Loevestein biedt een onvergetelijke ervaring.

Na een actieve workshop kunt u terugkeren naar ons hotel voor een heerlijke maaltijd of een ontspannen verblijf. Onze hoogwaardige service en gastvrije omgeving maken uw ervaring compleet, of u nu met familie, vrienden of collega's bent.

Workshop Schermen

Leer de basisprincipes van het schermen op een luchtige en toegankelijke manier. Onder begeleiding van een instructeur leren deelnemers de technieken en kunnen ze na een korte training daadwerkelijk duelleren. De workshop eindigt met een spannende estafette.

Tarieven

Tot 12 personen bedragen de kosten €495,- voor iedere extra persoon rekenen wij €35,- per persoon extra. 

Boekingskosten €45,00 per reservering. 

Workshop Boogschieten 

Onder begeleiding van een professionele boogschieter ontdekken de deelnemers alles over deze eeuwenoude sport. Iedereen krijgt de kans om zelf te ervaren hoe het is om met een boog te schieten, een activiteit die zowel uitdagend als leuk is.

Tarieven

Tot 15 personen bedragen de kosten €495,- voor de workshop, bij meer personen is de prijs op aanvraag. 

Boekingskosten €45,00 per reservering. 

Reserveren 

Maak uw verblijf bij Van der Valk Hotel Gorinchem compleet met een avontuurlijke outdoor workshop bij Slot Loevestein. Of u nu kiest voor schermen of boogschieten, u bent verzekerd van een unieke en onvergetelijke ervaring. Boek vandaag nog en ga terug naar de riddertijd!

Vraag uw offerte aan

Voorwaarden

  • Activiteiten zijn op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. 
  • Prijzen zijn exclusief reiskosten, deze worden per aanvraag berekend. 
  • Prijzen zijn exclusief entree voor Slot Loevestein, entreekosten worden apart in rekening gebracht (€15.50 per persoon). 
  • Er is geen minimumleeftijd van toepassing.
  • Het dragen van speciale kleding is verplicht voor deelname aan de workshops.