Fatbike fietstochten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ervaar de prachtige omgeving van Gorinchem op een avontuurlijke manier met onze Fatbike fietstochten. Deze unieke activiteit is perfect voor een dagje uit met familie of vrienden. Onderweg geniet u van de prachtige natuur en bezienswaardigheden.

Start uw fietstocht in Spijk en kies uit twee prachtige routes. De route langs Landgoed Mariënwaerdt is 45 km lang en biedt een mix van natuurlijke schoonheid en historische charme. Deze lange rit is ideaal voor fietsers die een volledige dag willen genieten van het schilderachtige landschap. De korte route van 20 km voert u langs de Linge, perfect voor een ontspannen rit met meerdere stops om te genieten van de omgeving.

Dit uitje is geschikt voor het hele gezin, de Fatbikes zijn namelijk te voorzien van kinderzitjes. Voor kinderen vanaf 9 maanden zijn er stoeltjes aan het stuur beschikbaar en kinderen van 2-10 jaar mogen achterop.

Tarieven 

€35 per fiets en €8,50 boekingskosten per reservering. 

Reserveren 

Maak uw verblijf bij Van der Valk Hotel Gorinchem compleet met een avontuurlijke Fatbike fietstocht. Of u nu kiest voor de lange route langs Landgoed Mariënwaerdt of de kortere route langs de Linge, u bent verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Vraag uw offerte aan

Voorwaarden 

  • Borg is niet van toepassing; bij verlies of diefstal bedragen de kosten €300,-
  • Rijden met lange jurken en loshangende sjaals is verboden
  • Het is niet toegestaan met de fietsen door zand of water te fietsen
  • Naast de reserveringsvoorwaarden conform de Uniforme Voorwaarden Horeca heeft onze verhuurder ook eigen verhuurvoorwaarden, deze vindt u .