Dineren bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Voor een onvergetelijk dinerervaring bent u bij Van der Valk Hotel Gorinchem aan het juiste adres. Onze twee restaurants, Restaurant LoeV en Restaurant Bar Stein, bieden ieder een unieke sfeer en menu. Bij Restaurant LoeV geniet u van een luxe en ontspannen ambiance, terwijl Restaurant Bar Stein uitblinkt met zijn flamboyante inrichting en intieme hoekjes. Beide restaurants serveren een uitgebreid aanbod aan gerechten, waaronder seizoensspecialiteiten. Of u nu zin heeft in een klassieke vlees-, vis- of vegetarisch gerecht, onze menukaart zal u zeker verrassen. Restaurant LoeV is geopend voor diner van 17:00 tot 21:30 uur en Restaurant Bar Stein van 17:00 tot 22:00 uur.

Reserveer voor diner

Genieten van onze Valk klassiekers door te reserveren bij Restaurant LoeV, of liever nieuwe wereldgerechten proeven van de grill bij Restaurant Bar Stein? Wij verwelkomen u graag in beide restaurants. 

Reserveren Restaurant LoeV

Reserveren Restaurant Bar Stein

 

Groepsreserveringen

Wenst u een boeking te maken voor 15 personen of meer? Dan kunt u gebruik maken van één van onze vaste menu's. Neem contact op met onze salesafdeling door te mailen naar: sales@gorinchem.valk.com

Ontdek ons terras

Het terras van Van der Valk Hotel Gorinchem is de perfecte plek om uw avond af te sluiten. Het biedt de sfeer en kwaliteit die u van onze restaurants gewend bent, maar dan in de frisse buitenlucht. Het terras is een verlengstuk van Restaurant LoeV, dus u kunt er genieten van hetzelfde uitgebreide menu. Het is de ideale plek voor een romantisch diner of een ontspannen zakelijke bijeenkomst.

Van der Valk Gorinchem is, m.u.v. het terras bij Restaurant LoeV, huisdiervrij.