Proefslapen

Wilt u als allereerste ons nieuwe hotel ontdekken en uitproberen? Dan hebben wij groot nieuws voor u! Wij organiseren namelijk een proefslaapactie, waarbij we 50 proefslapers uitnodigen die ons hotel mogen uitproberen.

Wat moet u doen kans te maken?

1. Like onze Facebookpagina en/of volg onze Instagrampagina
2. Deel ons bericht op Facebook en/of Instagram 
3. Schrijf uzelf in via het inschrijvingsformulier onderaan de pagina

Team van Van der Valk Hotel Gorinchem wenst u veel succes!

Hoe maken wij de winnaars bekend?

Vanaf 30 september 2022 worden wekelijks 10 proefslapers bekendgemaakt! Dit gebeurt via onze social media kanalen en via onze website. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen.

Wat bieden wij u aan:

Wij bieden u één overnachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen aan op een van de luxe kamers van Van der Valk Hotel Gorinchem. Houd er rekening mee dat extra kosten zoals eventuele restaurant- of hotelbarkosten en kosten voor een boeking van meer dan twee personen niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:

Het hotel is momenteel nog in aanbouw. Wij zullen u op een later tijdstip informeren wanneer wij onze winnaars verwelkomen en hoe u kunt boeken. Wij ontvangen voor de opening, zodat u de primeur heeft om bij ons te overnachten en dus één van onze allereerste gasten te zijn. Na het verstrijken van deze datum is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de proefslaapactie. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie en kan deze prijs niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.

Wat verwachten wij van u:

Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw mening en feedback, bent u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie: genieten in ons hotel terwijl u het test! Ons hotel verkeert in de openingsfase. Daarom verzoeken wij u om als één van de eerste gasten uw feedback met betrekking tot de service, kwaliteit en faciliteiten persoonlijk met ons te delen. Na afloop van uw verblijf vragen we u daarom een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast zouden wij het leuk vinden als u uw unieke ervaring als proefslaper met uw vrienden en familie én op social media deelt. Vergeet @ValkHotelGorinchem niet te taggen op social media en/of gebruik de hashtag #proefslapengorinchem.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Aanmelden proefslapen


Verplicht veld