LAST MINUTE ZOMERDEAL BIJ VAN DER VALK HOTEL GORINCHEM

Maak van uw zakelijke bijeenkomst een zonnige ervaring deze zomer. Sluit uw vergadering af met een zomerse borrel op ons terras.

Boek uw vergaderrruimte bij Van der Valk Hotel Gorinchem voor de maanden juni, juli en augustus 2024 en profiteer van leuke extra's! Bij een 2 uur durend vergaderarrangement krijgt u bitterballen en een glaasje Toos rosé per persoon op ons terras. Voor een 4 of 8 uur durend vergaderarrangement trakteren wij u op een luxe borrelplank en een glaasje Toos rosé per persoon.

Gebruik de actiecode ''Last minute zomerdeal'' bij uw boeking en ontvang de korting! De perfecte deal om de zomervakantie in te luiden.

Vraag uw offerte aan

 

ACTIEVOORWAARDEN

  1. Deelname aan de Last minute zomerdeal bij Van der Valk Hotel Gorinchem is uitsluitend mogelijk wanneer er geboekt is met actiecode ”last minute zomerdeal gorinchem”.
  2. De actie is van toepassing op boekingen gemaakt tussen 01-06-2024 t/m 31-08-2024.
  3. Bij een 2 uur durend vergaderarrangement ontvangt u bitterballen en een glaasje Toos rosé per persoon,
  4. Bij een 4 of 8 uur durend vergaderarrangement ontvangt u een luxe borrelplank en een glaasje Toos rosé per persoon.
  5. In geval van verdenking van misbruik van de actie behoudt Van der Valk Hotel Gorinchem het recht voor om de deelname te weigeren. Beslissingen in deze kwestie zijn definitief en niet onderhevig aan discussie.
  6. Van der Valk Hotel Gorinchem behoudt te allen tijde het recht om de actie geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen of op te schorten zonder voorafgaande kennisgeving.
  7. De actie is niet geldig op reeds gemaakt boekingen.
  8. Deze actie is niet van toepassing op boeken via een intermediaire, agent of andere 3de partij.
  9. Deelname aan de actie impliceert de acceptatie van deze actievoorwaarden. Bij het boekingen van uw bijeenkomst akkoord met de regels en bepalingen van de Warme Winterdeals.
  10. Deze actievoorwaarden zijn onderhevig aan de Nederlandse wetgeving. Geschillen die voortkomen uit of verband houden met de Warme Winterdeals actie zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.