Pinksterdiner bij Van der Valk Gorinchem

De lente is in volle bloei en Pinksteren is de perfecte tijd om samen te komen en te genieten. Bij Van der Valk Hotel Gorinchem nodigen wij u uit om dit Pinksterweekend iets bijzonders te beleven. Vier de frisheid van het seizoen en creëer onvergetelijke herinneringen met vrienden en familie tijdens onze exclusieve Pinksterdiner op zondag 19 mei.

Geniet van een onvergetelijke avond met een uitgebreid assortiment aan culinaire hoogstandjes. In onze Pasta Corner kunt u genieten van heerlijke pasta's. Voor de fijnproevers biedt de Poissonnerie een uitgebreide selectie aan verse visgerechten. Voor liefhebbers van vlees is The Butcher’s Place de perfecte plek, waar we heerlijke vleesgerechten bereiden. Naast deze speciale stations, hebben we nog veel meer verrassingen in petto om uw Pinksterdiner extra bijzonder te maken. Tijdens het diner serveren wij onbeperkt water, koffie, thee, frisdranken, huiswijn en bier van de tap.

Voor de jongste gasten hebben we leuke activiteiten georganiseerd in Slot Lievestijn. Hier kunnen zij genieten van films en leuke kleuractiviteiten.

Prijzen Pinksterdiner 

Volwassenen €79,50
Kinderen (4 tot 12 jaar) €40
Kinderen (0 tot 4 jaar) gratis

U wordt tijdens ons Pinkster Live Cooking Diner volledig ontzorgd en kunt genieten van een avond vol culinaire verrassingen en gezelligheid.

Reserveren

Tijdens feestdagen werken wij met een vooruitbetaling. 

Op al onze reserveringen zijn de de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.