Feed your Soul - Dine & Dance Event

Maak u klaar voor een avond die al uw zintuigen zal prikkelen bij Feed Your Soul Dine en Dance event op zaterdag 6 april 2024. Waar culinaire gerechten en heerlijke soul muziek samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Laat u meeslepen door de muzikale klanken van Juni Juliet, bekend van Crazy Piano’s in Scheveningen.

Voor €89 per persoon geniet u van deze all-inclusive ervaring, bestaande uit een culinair diner, een onbeperkt drankenarrangement (binnenlands gedistilleerd), een smaakvolle midnightsnack en swingende afterparty

Dine & dance

Bereid u voor op een avond vol verrassingen en plezier, waar u wordt meegenomen op een culinaire reis met een 6-gangen diner. U wordt verwelkomt met een welkomstdrankje en een amuse van het huis. Tijdens het diner vult de swingende muziek van Juni Juliet de ruimte en nodigen wij u uit om mee te dansen op het ritme van de soul.

Na het diner nodigen wij u uit voor onze afterparty met DJ Ruud van Brummelen. De muziek, de ambiance en de energie zorgen voor een perfecte afsluiting van een onvergetelijke avond.

Reserveer vooraf uw tafel

Ervaar zelf waarom 'Feed Your Soul' meer is dan alleen een diner. Mis deze unieke kans niet en reserveer direct uw tafel voor deze exclusieve avond. Vooraf reserveren via onderstaande knop is sterk aanbevolen, want vol is vol!

Reserveer direct

Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of dieetwensen, geef deze daarom bij het reserveren van uw tafel aan ons door in het opmerkingenveld. 

Op al onze reserveringen zijn de de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

Let op: Bij het reserveren gaat u akkoord met onze voorwaarden, waaronder dat wij beeldmateriaal mogen maken en gebruiken voor commerciële doeleinden ten behoeve van Van der Valk International.