Bouwen aan de toekomst!

Het is bijna zover, Van der Valk bouwt aan de toekomst in de prachtige stad Gorinchem door een gloednieuw hotel te openen, dat in het najaar van 2022 haar deuren opent. Dit prachtige hotel heeft 157 luxe kamers en suites tot zijn beschikking en een moderne wellness om u in alle gemakken te voorzien! 

De toekomst van Hotel Gorinchem

  • Alles onder één dak, Hotel Gorinchem krijgt zijn eigen Jack Casino maar ook een eigen IMAX 4D-bioscoop met 6 zalen (Vue bioscoopketen) 
  • Weleda City Spa & Wellness Center
  • Centraal gelegen aan de snelweg de A15, bushalte op nog geen kilometer afstand en zo is alles binnen handbereik
  • Trendy restaurant & Hotelbar
  • Perfecte locatie voor vergaderingen: er zijn 11 multifunctionele vergaderzalen beschikbaar
  • Totale oppervlakte van maar liefst 18.000m2

Bouw updates

18 mei 2022

Op het moment zitten we in de afbouwfase van ons prachtige Van der Valk hotel Gorinchem. De muren zijn geplaatst en er is duidelijk te zien wat waar gaat komen. Qua interieur zijn we nu bezig met het afronden van het interieurontwerp voor de hotelkamers. Vervolgens zullen wij starten met het interieurontwerp voor het restaurant, ook het ontwerp voor de toiletten schiet al aardig op.

28 januari 2022

De Toekan zit tegen de gevel! Iedereen die langs de Franklinweg in Gorinchem-Oost rijdt, kan niet meer om deze Van der Valk heen. BAM Bouw en Techniek werkt keihard aan de binnenkant om het casco af te maken. 

24 december 2021

Van der Valk Hotel Gorinchem heeft het hoogste punt bereikt in de bouw. Dit prachtig nieuwe hotel bestaat uit maar liefst 13 verdiepingen.

26 juni 2020

Eind juni 2020 was het begin van de bouw van Van der Valk Hotel Gorinchem-Oost. De eerste heipalen zijn de grond in geslagen. Dit hotel zal geleid worden door Carlijn van der Valk, zij is directeur geweest van Hotel Hamburg Wittenburg in Duitsland. Carlijn is de de dochter van Sandra Van der Valk. Haar moeder en oom Maarten leiden op dit moment Hotel Gorinchem, dit hotel kreeg een metamorfose in 2020.