Varen op de Linge bij Van der Valk Gorinchem

Ontdek de prachtige omgeving van Gorinchem tot voorbij Leerdam vanaf het water met een ontspannen vaartocht op rivier De Linge. Van der Valk Hotel Gorinchem biedt u de unieke kans om de historische vestingstad en haar mooie omgeving te verkennen met een milieuvriendelijke elektrische sloep. Stap aan boord in het naastgelegen dorpje Arkel en geniet van een heerlijke dag op het water.

Tijdens deze vaartocht vaart u in een luxe Eco-sloep langs pittoreske dorpjes zoals Arkel, Spijk, Kedichem, Heukelum, Oosterwijk en verder naar Leerdam en Asperen, waar u het Fort bij Asperen kunt bewonderen. U kunt ook richting Gorinchem varen en de indrukwekkende vestingstad vanaf het water bekijken. De elektrische fluisterboten zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 9 personen. U kunt onderweg aanmeren voor een korte pauze, een ijsje of een picknick. Wilt u nu een heerlijk gekoelde fles Toos Rose mee aan boord? dat kan! Wij zorgen dat deze gekoeld mee kunnen!

Tarieven

  Regulier tarief Weekend, vakanties en feestdagen
Hele dag €155 €170
Halve dag (ochtend) €65 €80
Halve dag (middag) €110 €125

Reserveren 

Maak uw verblijf bij Van der Valk Hotel Gorinchem compleet met een ontspannende vaartocht op De Linge. Of u nu kiest voor een halve dag of een hele dag op het water, u bent verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Boek vandaag nog en beleef een fantastische dag op het water!

Reserveren

Voorwaarden 

  • Te reserveren vanaf 2 personen, iedere volwassene mag en kan in deze luxe sloepen varen
  • Een vaarbewijs is niet nodig. De verhuurder geeft u voor vertrek een uitleg en u ontvangt een routekaart. 
  • Enkel te reserveren in combinatie met lunch of diner
  • Borg: via eenmalige machtiging (Identiteitskaart en bankpas vereist, zie ook de algemene voorwaarden van de verhuurder).